Belépés

KeresésNévnapköszöntőPontos idő

Megosztás

HA TETSZIK AZ OLDAL,
KÜLDJE EL ISMERŐSEINEK!Share/Bookmark

Meditációs zene


Holdfázis

CURRENT MOON
Szerda, 2020-02-26, 02:29
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS ÁPOLÁS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fotóalbumok


Nyitólap » Fotóalbum » Bach virágterápia » Iszalag
A JELEN TÖRTÉNÉSEI ITÁNTI ÉRDEKTELENSÉGRE

„A REALITÁS VIRÁGA”

„A REALITÁSTÓL MENEKÜLÉS HELYETT A REALITÁS ALAKíTÁSÁIG”

Azok számára, akik álmodoznak és nem igazán érdeklődnek az aktuális dolgok iránt. Csendes, nyugodt, visszahúzódó emberek, akik pillanatnyi helyzetükben nem érzik túlságosan jól magukat. Szebb jövőt remélnek, ez jobban érdekli őket, mint a jelen, mivel úgy érzik álmaikat csak a jövőben válthatják valóra. Ha megbetegednek, kevés vagy egyáltalán semmilyen erőfeszítést nem tesznek javulásuk érdekében.

Az Iszalag a valósággal való egészséges viszony szere. Mindazon tendenciák esetén hatásos, amelyek eltávolítják az embert az élettől, ezért nemcsak ábrándozás, illúzórikus gondolatok vagy drogfüggőség ellen hat, hanem általánosan figyelmetlenség vagy álmosság esetén is hasznos lehet. Emellett iskolai problémákkal küzdő gyermekeknél, ha boldogtalan körülmények között élnek és hajlamosak a befelé menekülésre emiatt.

Megerősítések

„ÉBER VAGYOK”

„VILÁGOSAN LÁTOK”
„ALKOTOK”

Az iszalag virágai a magasban, a fejünk fölött nyílnak, július és augusztus között mintha csipkés lepellel borítanák be a fákat. A virág kicsi, sugaras kelyhű, mint egy szorosra kötött ecset szőrszálai. A csészelevelek visszahajlanak, feltárva a magház körüli krémfehér porzók gyűrűjét, amelyek mindaddig tárva-nyitva maradnak, míg a magok ki nem fejlődnek a magház belsejében.

Megtekintések száma: 479 | Méretek: 200x200px/51.5Kb
Dátum: 2011-02-17 | Tag-ek(kulcsszavak): Iszalag | Hozzáadta: Viola


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Copyright MyCorp © 2020