Belépés

KeresésNévnapköszöntőPontos idő

Megosztás

HA TETSZIK AZ OLDAL,
KÜLDJE EL ISMERŐSEINEK!Share/Bookmark

Meditációs zene


Holdfázis

CURRENT MOON
Szerda, 2020-02-26, 01:54
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS ÁPOLÁS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fotóalbumok


Nyitólap » Fotóalbum » Bach virágterápia » Jerikói lonc
A JELEN TÖRTÉNÉSEK IRÁNTI ÉRDEKTELENSÉGRE

„A MÚLT VIRÁGA”

„A MÚLTBÓL… A JELENBE”

Azoknak, akik a múltban, régen elvesztett barátok, boldog pillanatok emlékeiben élnek, vagy be nem teljesült ábrándokat kergetnek, s nem hiszik el hogy lehetnek még olyan boldogok, mint amilyenek a régi szép időkben voltak.

A Jerikói lonc a kóros nosztalgia elleni szer. Felébreszti a jelen és a valóság iránti érdeklődést, elhalványítja a feltörő emlékeket. Segítséget nyújthat honvágy, nosztalgikus ábrándozás és különösen szomorúság esetén ( ami alapvetően annak a jele, hogy az ember nem képes elfogadni egy új élethelyzetet, mivel az előzőt szebbnek tartja). Javítja az új, barátságtalannak tűnő életkörülményekhez való alkalmazkodás képességét. Leépíti a valóság tagadásában gyökerező hajlamot a különböző szenvedélybetegségek kialakulására.

Megerősítések

„A MÁBAN ÉLEK”

„ELŐRETEKINTEK”
„MEGTESZEM A KÖVETKEZŐ LÉPÉST”

A jerikói lonc szirmai feltűnően élénk vörösek. A bimbók végei zártak, az öt sziromlevél hosszanti összenövéséből nagy, karmazsinpiros cimpák képződnek. Amikor aztán kibomlanak, a sziromlevelek egészen visszakunkorodnak, harangformán feltárva belsejüket. A kinyílt virágok kis harsonákra emlékeztetnek, mintha csak ébresztőt fújnának. A porzók kimerednek a közepükből, mint amikor az ember az ujjait nyújtogatja. Egy-egy virágnak két-három percre van szüksége a teljes kitárulkozáshoz, amire úgy este hét óra tájt kerül sor.

Virágzás : május-június

Megtekintések száma: 509 | Méretek: 200x200px/74.3Kb
Dátum: 2011-02-17 | Tag-ek(kulcsszavak): jerikói lonc | Hozzáadta: Viola


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Copyright MyCorp © 2020