Belépés

KeresésNévnapköszöntőPontos idő

Megosztás

HA TETSZIK AZ OLDAL,
KÜLDJE EL ISMERŐSEINEK!Share/Bookmark

Meditációs zene


Holdfázis

CURRENT MOON
Szerda, 2020-02-26, 02:28
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS ÁPOLÁS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fotóalbumok


Nyitólap » Fotóalbum » Bach virágterápia » Rozsnok
BIZONYTALANSÁGRA

„AZ ELHIVATOTTSÁG VIRÁGA”

„A KERESÉSTŐL… A MEGTALÁLÁSIG”

Azoknak, akik valami rendkívülit szeretnének véghezvinni, akik sok tapasztalatot gyűjtenek és mindent élvezni akarnak, amire csak lehetőségük nyílik. Problémájuk abból áll, hogy nehezen döntik el, hogy milyen tevékenységet válasszanak. Bár nagy bennük a lelkesedés, mégsem vonzódnak különösebben egyetlen területhez sem. Ez késlekedést és csalódottságot okozhat.

A Rozsnok a tiszta gondolkodás és az önmegvalósítás szere. Hosszabb időn át szedve helyreállítja a belső rendet és egyfajta észrevétlen megismerési folyamat révén rányitja az ember szemét önmagára és valódi belső igényeire. Világosságot és határozottságot ad, segít megtalálni a személyes elhivatottságot, nélkülözhetetlen krízisek idején, segít a hivatás vagy partner kiválasztásában, az élet újrakezdésében. Legyőzi az elégedetlenségből vagy belső homályosságból fakadó depressziót, ill. betegségeket. Hiányzó cél vagy elképzelés esetén is használható.

Megerősítések

„LÁTOM A DOLGOK ÉRTELMÉT”

„KÖVETEM A CÉLOMAT”
„MEGELÉGEDETT VAGYOK”

A kipattanó pelyvalevelek közül ilyenkor bújnak elő a hímivarú sárga porzószálak és a fehér pelyhes, nőivarú termők. A beporzás a lefelé csüngő, szélben ringó kalászfejekben elvileg már könnyen végbemehetne, csakhogy a pelyvalevelek ritkán nyílnak ki teljesen – ahhoz ugye erősebb napsütésre lenne szükség. Jó, ha néhány órácskára egészen kifeslenek, de amint a porzók elhullatják pollenjüket, már vége is a virágzásnak.

Megtekintések száma: 450 | Méretek: 200x200px/26.0Kb
Dátum: 2011-02-17 | Tag-ek(kulcsszavak): Rozsnok | Hozzáadta: Viola


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Copyright MyCorp © 2020