Belépés

KeresésNévnapköszöntőPontos idő

Megosztás

HA TETSZIK AZ OLDAL,
KÜLDJE EL ISMERŐSEINEK!Share/Bookmark

Meditációs zene


Holdfázis

CURRENT MOON
Szerda, 2020-02-26, 02:29
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS ÁPOLÁS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fotóalbumok


Nyitólap » Fotóalbum » Bach virágterápia » Szelídgesztenye
KÉTSÉGBEESÉSRE

„A MEGVÁLTÁS VIRÁGA”

„AZ ÉJSZAKÁBÓL… A FÉNYBE”

Azokban a pilanatokban van szükség erre az eszenciára, amikor az ember úgy érzi, hogy szenvedései elviselhetetlenné váltak. Amikor a lélek és a test elérkezik tűrőképessége határához; az ember úgy érzi nem bírja tovább, fel kell adnia. Ebben az állapotban sokszor úgy tűnik, nem marad más, csak pusztulás és megsemmisülés.

A Szelídgesztenye a teljes kétségbeesés elleni szer. Egyfajta lelki „lágyítószer”, ami lehetővé teszi a valósággal szembeni, minden tekintetben blokkoló ellenállás és fenntartások feladását. Elfogadható lehetőséget nyújt a túlélésre, kiutat mutat látszólag elveszett helyzetekből is. Optimistábbá, realistábbá és humánusabbá tesz, segít az embernek elfogadni a gyengeségeit, s bizalommal telve a sors kezébe helyezni magát. Testi merevgörcs esetén is hasznos lehet.

Megerősítések

„FELTEKINTEK”

„BELEEGYEZEM”
„HAGYOM, HOGY MEGTÖRTÉNJEN”

Hímnős barkavirágzatát a levelek tövéből növeszti, azok meredeken felfelé nyúlnak (szemben a rezgőnyár föld felé csüngő barkáival). A virágok csúcsain látványosan virítanak a krémfehér vagy sárga porzók. Az aprócska, zöld termős virágok a barka alján nyílnak, valamivel később, mint a porzós virágok. A megporzás után szúrós tövisekkel teli gömbbé duzzadnak.

Megtekintések száma: 512 | Méretek: 200x200px/38.7Kb
Dátum: 2011-02-17 | Tag-ek(kulcsszavak): szelídgesztenye | Hozzáadta: Viola


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Copyright MyCorp © 2020