Belépés

KeresésNévnapköszöntőPontos idő

Megosztás

HA TETSZIK AZ OLDAL,
KÜLDJE EL ISMERŐSEINEK!Share/Bookmark

Meditációs zene


Holdfázis

CURRENT MOON
Szerda, 2020-02-26, 01:52
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS ÁPOLÁS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fotóalbumok


Nyitólap » Fotóalbum » Bach virágterápia » Tölgy
KÉTSÉGBEESÉSRE

„A KITARTÁS VIRÁGA”

„A KÖTELESSÉGTELJESíTŐ KATONÁTÓL… A BÉKÉS HARCOSIG”

Azok számára, akik minden erejüket latba vetve küzdenek betegségükkel vagy a mindennapi élet problémáival. Keményen harcolnak, mindent megpróbálnak még akkor is, ha ügyük teljesen kilátástalannak tűnik, tovább küzdenek. Elégedetlenek önmagukkal, ha a betegség meggátolja őket kötelezettségeik teljesítésében, vagy mások segítésében. Bátor emberek, akik a legnagyobb nehézségekkel is fáradtság nélkül szállnak szembe.

A Tölgyfa a hajthatatlanság és önfejűség elleni szer. Engedékenyebbé, hajlékonyabbá és kompromiszumokra késszé tesz. Gyengíti a teljesítménykényszert, erősíti a sors elfogadását, és egyfajta ellazulást hoz. Ez a testre is kiterjed és képes a túl erős, akaratos, feladásra nem képes feszültségek okozta károk enyhítésére. Kedvező az érrendszer és mozgásrendszer degeneratív betegségeinek enyhítésére.

Megerősítések

„LAZíTOK”

„KÖNNYEN ELVÉGZEM”
„SZABADNAK ÉRZEM MAGAM”

A tölgy erőteljes szerkezeti felépítésű törzséhez képest is, virágai nagyon kicsik és elrejtettek. A beporzás szél segítségével történik, amely igen nagy erőfeszítést igényel, mégis kevés eredményre vezet. A porzós virágok tömérdek pollent termelnek – egyetlen barka is több millió pehelykönnyű virágport –, amit aztán szárnyára kap a szél, s napokig el sem ereszt: mintegy pollenlevesben fürdeti a tölgyerdő fáit. A nőivarú virágok egyszerű felépítésűek, se szirmaik, se határozott formájuk nincsen, csak az aprócska, vörös, ajkakra emlékeztető bibeszájból állnak.

Virágzás:április-május

Megtekintések száma: 540 | Méretek: 200x200px/75.9Kb
Dátum: 2011-01-26 | Tag-ek(kulcsszavak): tölgy | Hozzáadta: Viola


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Copyright MyCorp © 2020